Rehabilitering

    Rehabilitering   

Rask og sikker renovering


Gi skadede og svært slitte gulv nytt livet med Bonas effektive renoveringsteknikk. Takket være vår enkle prosess, kan en perfekt overflate oppnås i løpet av noen timer uten nedetiden, kostnadene og ulempene som legging av et nytt gulv medfører. Selv omfattende makeovers og fargeendringer kan oppnås enkelt, med fremragende sluttresultater.


Behandlingen passer til alle typer elastiske gulv, Bonas renoveringsteknik omfatter  sliping med Bona Diamond Abrasives og dyprengjøring med Bona PowerScrubber, etterfulgt av påføing av Bona Pure, en beskyttende 100% Polyuretan (PU) lakk, for lang holdbarhet og en perfekt overflate. Metoden er raskere (ca 50%), billigere og selvfølgelig langt mer miljøvennlig enn utskifting.


Når du renoverer et gulv med Bonas unike metode, har du muligheten til å skape en helt ny gulvopplevelse med nye, levende farger.


Se vår hovedkatalog for fleksible gulv for flere muligheter her.

.

Utnytt gulvet i din markedsføring eller legg ned piler, markeringer etc.

Velg selv farge på gulvet fra våre standardfarger eller velg din egen

Skap fantastiske effekter med Bonas rehabiliteringsprogram for elastiske gulv. En gammel gymnastikksal fikk nytt liv etter sliping, maling og toppcoat behandling.

En barnehage fikk nytt og treviligere gulv. Ikke bare ble det lysere og penere, jobben ble gjort på 72 timer mot anslagsvis 144 ved full utskifting.

Gummigulvet i dette kontorbygget i Stuttgart var skittent og slitent etter mange års tung bruk og mangelfullt renhold. Gulvet er dyprenset med Bona Flexisand og påført 2 strøk Bona Pure  som er en to-komponent 100% PU lakk laget for fleksible gulv.