Gassmasker

Gassmasker

Løsemidler utgjør en vesentlig fare for håndverkere som behandler og vedlikholder gulv. Selv om man nå etterhvert hovedsakelig bruker vannbaserte lakker og behandlingsprodukter er det ingen grunn til å slappe av vedr. bekyttelse. Også vannbaserte produkter inneholder skadelige stoffer, det bare lukter ikke slik og det kan faktisk være verre.


3Ms gassmasker kombinerer ergonomisk utforming og høy komfort, med egenutviklede teknologier noe som gir redusert pustemotstand og komfortabel beskyttelse mot gass og løsemidler.


3M filtermateriale gir høy ytelse ved at vi kombinerer fordelene med mekanisk- og elektrostatisk filtrering for effektivt å fange opp partikler, og 3M Cool Flow™ utåndingsventil reduserer varmeoppbygging inne i masken..


Hvordan velge riktig åndedrettsvern? Følg vår 4-trinns prosess.


Identifiser forurensningene - støv, røyk, gass, damp etc.

Vurder risikoen - vurder dine forurensningsnivåer opp mot gjeldende faregrenser samt eventuellt behov for øvrig verenutstyr - f.eks. hud, øyne og kropp

Velg riktig type åndedrettsvern - vedlikeholdsfritt, gjenbruks, halvmaske, helmaske, batteridrevet, trykkluftdrevet

Øv på tilpasning og bruk - for å optimalisere beskyttelsen ved bruk av åndedrettsvern   

3M 4251

Maske med fast filter mot gasser/ damper og partikler. Filtrene er fast innebygde i masken og følger dens form. Kompakt utforming og bedret synsfelt. Forbedret parabolformet pusteventil, som minsker oppbygging av korbondioksid.

 

3M 6000 Halvmaske

3M™ 6000 serien halvmasker er laget av termoplastisk elastomer. Maskene er enkle i bruk, lette og krever minimalt vedlikehold. Bredt utvalg av utskiftbare filtre både for støv og gass samt kombinert.

 

3M 6000 Helmaske

3M™ 6000 serien helmasker er enkle å håndtere og komfortable i bruk. Utåndningsventilen gir økt komfort og er enkel å holde ren. Tilgjengelig i tre størrelser. Maskene har 3M™ bajonettfeste for montering av et bredt utvalg av doble filtre som beskytter mot gasser, damper og/eller partikler.

 

Filtre

3M™ 6000 Series filter

3M™ 6055 A2 filtre beskytter mot organiske damper hvilket inkluderer de fleste løsemidler en gulvsliper kommer i befatning med

 

3M™ 5000 Series Partikkelfiltre

Partikkelfiltrene benyttes i kombinasjon med 3M™ 6000 gass- og dampfiltre. 3M™ 501 filterholder brukes til å holde filteret på plass.

3M™ 2000 Series Partikkelfiltre

3M™ 2000 serien partikkelfiltre har lav vekt og lav pustemotstand.

Vi leverer alle typer filtre til 3M gass- og støvmaskesystemer. Filterne overfor er kun eksempler på våre mest solgte produkter. Har du spørsmål om andre masker og filterløsninger - ta kontakt med vår ordretelefon.