Diamantsliping

Diamantsliping

Diamantsliping er noe som tradisjonelt forbindes med sliping av stein. Vi leverer også diamant sliperondeller til sliping av tregulv fordi det faktisk finnes lakktyper der ikke noe annet slipemiddel duger.

Nå er opprubbing av travle gulv og idrettshaller like enkelt som alle andre opprubbingsprosjekterter. Med Bona Diamant Slipeartikler kan du enkelt utføre nedrubbing av selv de aller hardeste lakkene på en grei og pålitelig måte.


Mange idrettsgulv, offentlige gulv og fabrikklakkerte parkettgulv er behandlet med keramisk forsterket UV-lakk som gjør det svært vanskelig å oppnå god vedheft ved relakkering. Mange har forsøkt med tradisjonell slipenetting, bare for å oppdage at den blir sløv etter få kvadratmeter. Likeledes finnes det ujevnheter i alle gulv som er svært vanskelig å komme ned i, eller hvor hard opprubbing fjerner originallakken og gir skjolder.


Nå er problemet løst. Ved hjelp av den unike hardhet i diamantene, kan sikker opprubbing nå utføres på selv de tøffeste og hardeste lakker. Sliperondellene varer minst 100m ² og etterlater ingen synlige striper eller ringer, Med vår fleksible mellomleggspad kommer du ned i alle ujevnheter, samtidig som bortsliping av lakk på oppstikkende punkter unngås. Denne løsningen er raskere, sikrere og billigere enn bruk av slipenett.


Se datablad for Bona Diamond Abrasive her

Se  Instruks og framgangsmåte for relakkering med Bona Traffic her.