Lakk


To-Komponent gulvlakker

Traffic HD

Bona Traffic HD

Annerkjent som verdens kanskje sterkeste lakk. Nylansert i 2013 med enda lavere løsemiddelinnhold og med den unike egenskap  at den er gjennomherdet på 24 timer, noe ingen andre gulvlakker på markedet  kan  klare.

Det selvsagte valg for gulv med høy trafikk. i offentlig miljø, kontorer, butikker og selvsagt der det et tidspress for å kunne ta lokalene i bruk snarlig etter behandling. NYHET! Traffic HD er klar til bruk etter kun 12 timer.

Kombinèr suveren slitestyrke og rask utførelse Med Traffic HD, se  mer info her.   


Trykk her for teknisk datablad

og her for sikkerhetsdatablad.

Sportive

Bona Sportive

Bona Sportive lakk er en 2-komponent, slitesterk lakk spesielt utviklet for tregulv i idrettshaller. Produktet er tilvirket i overenstemmelse med den europeiske standarden for innendørs idrettsgulv (EN 14904:2006). Sportive gir en trygg overflate for optimal sport- og idrettsutøvelse. Sportive er anbefalt av internasjonale basketball forbundet (FIBA) for det høyeste, internasjonale konkurransenivå. Bona Sportive har gode utjevningsegenskaper og er lett å arbeide med på store gulvflater. Den bruker et spesialutviklet 2-komponent herdesystem for å gi ekstra sikkerhet og hardhet samt sikre gode resultater.


Trykk her for teknisk datablad og her for sikkerhetsdatablad.

Overlakkering av tidligere og fabrikklakkerte gulv

Overlakkering, eller relakkering, av tidligere lakkerte  eller fabrikklakkerte gulv har tidligere vært et sjansespill som svært ofte har endt med lakkslipp. Årsaken til dette er at fabrikklakker ofte er keramisk forsterket og derfor svært vanskelig å matte tilstrekkelig ned med konvensjonelle metoder.

Med den nye Bona Traffic HD og våre Diamant sliperondeller kan vi nå tilby en raskt, sikkert og tilnærmet luktfri metode for relakkering av dine gulv. Se denne brukerveiledningen for nærmere info.   

Wave

Bona  Wave

Bona Wave er en to-komponent vannbasert lakk for overflatebehandling av tregulv i offentlige områder med middels til stor trafikkintensitet. Produktet inneholder mindre enn 4% VOC men gir en tøff overflate laget for å vare. Bona Wave er tilnærmet luktfri og innehar DlBt godkjenning for sine lave  utslipp. Fargen er klar og ikke-gulnende.


Trykk her for teknisk datablad og her for sikkerhetsdatablad.

Traffic Natural

Bona  Traffic Natural

Bona Traffic Natural er en ny generasjon lakk som bevarer utseendet og følelsen av rent trevirke uten at det går på holdbarhet og funksjonalitet. Bona Naturale  2K er holdbart som en kvalitetslakk og gir god beskyttelse mot kjemikalier og slitasje og  gir treverket en følelse av den ultimate luksus.  For å gi det ubehandlete inntrykket anbefaler vi bruke av Bona Prime Natural i første strøk. Se under  primere for nærmere opplysninger.


Trykk her for teknisk datablad

og her for sikkerhetsdatablad.

Mixing Bottle

Bona Traffic RAW

Bona Traffic HD Raw tilbyr et høyt beskyttelsesnivå samtidig som utseendet og følelsen av ubehandlet tre opprettholdes. Et førsteklasses produkt for et førsteklasses utseende. Den unike overflatestrukturen skaper en myk, haptisk følelse som ikke bare er en fornøyelse å gå på, men som har en høy sklisikkerhet som gjør den perfekt for hjem med barn og kjæledyr. Sikker i bruk og EC1PLUS-klassifisert for svært liten påvirkning på inne- og arbeidsmiljøet. Klar, ikke-gulende formel.


Trykk her for teknisk datablad

og her for brosjye


En-Komponent gulvlakker

Mega

Bona Mega One

Bona revolusjonerte bransjen i 1995 da de lanserte herdeteknologien som gjør at Bona Mega reagerer med, og bruker oksygenet i luften som herder.

Et en-komponent produkt, med alle fordeler som vi normalt kun finner i en 2-komponent lakk. Bona Mega er en 1-komponent vannbasert topplakk for overflatebehandling av tre og parkettgulv i hjemmet og offentlige rom som er utsatt for stor slitasje. Mega er verdens mest solgte vannbaserte lakk og forelå i2018 i en helt ny versjon som utmerker seg med større fyldighet og dessuten en glassklar lakkfilm som ikke gulner. Lakker flyter godt ut og er lett å mellompusse.  Mega ONE er framstilt av 100% polyuretan, men har allikevel en svært miljøvennlig sammensetning som ikke inneholder isocyanater. Mega One er GreenGuard sertifisert for dokumentasjon av lave innendørs utslipp.

 

Trykk her for teknisk datablad

og her for sikkerhetsdatablad.

Novia

Bona Novia

Bona Novia er en universell 1-komponent, vannbasert lakk som kan brukes både som en topplakk og grunning.

Den gir en lys trefarge og er veldig lett å bruke takket være sin utmerkede utflytingsevne og jevne innfarging. Bona Novia er ment primært for tregulv i et hjemmemiljø og bærer det offisielle europeiske miljømerket Blomsten for sitt lave innhold av løsemidler og andre farlige stoffer. Bona Novia kan også brukes som grunning eller fullstendig behandling av ubehandlede korkgulv.


Trykk her for teknisk datablad

og her for sikkerhetsdatablad.