Verneutstyr

Tilpasset verneutstyr, en investering i helse

Tidligere tiders gulvslipere var kanskje ikke opptatt av verneutstyr og det var derfor et fåtall som ble pensjonister. Dette har heldigvis forandret seg. Moderne produkter, støvavgsug og verneutstyr er den direkte årsaken.

Vi har ingen kunder å miste. Derfor har vi et bredt utvalg av verneutstyr av alle typer. Det er ikke til å komme bort fra at vår bransje inneholder en rekke helsefarer både fra støv og løsemidler. Selv om bruk av vannbaserte produkter har gjort mye for løsemiddelinnholdet skal det brukes maske også ved  bruk av disse. Bedre støvsugende maskiner gir mindre svevestøv, men fjerner det aldri helt og det er de minste partiklene som er de farligste. Grunnet det til tider høye innholdet av garvesyre i eik, er dette støvet f.eks. kreftfremkallende.


Hansker for å hindre søl på hud og nerveskader i hendene er et annet område med gryende bevisthet hos utøverne. Bruk av skikkelige kneputer et annet, men alt for mange må ennå slutte før tiden grunnet ødelagte knær.


Daggens verneutstyr er lettere og mer behagelig å bruke en tidligere tiders. Forholdsmessig er det også langt billigere. Du får hørselvern med radio og til og med innebygget telefon og skjermet mikrofon slik at du kanfortsette å jobbe mens du snakker i telefonen. Nå finnes det med andre ord ingen unnskyldning for å ikke være sikret på jobb.


Vi har  alle typer vern, fra den enkleste støvmaske til de mest avansert heldekkingsmasker med full hjelm.

3M er vår hovedleverandør på verneutstyr. 3M er verdens ledende produsent av vernutstyr for vår bransje og bruker årlig enorme resurser for å være i forkant når det gjelder funksjon, ergonomi og nyvinninger.

Med verneutstyr fra 3M er du best mulig beskyttet og vi er sikre på at vi har det beste å tilby våre kunder.

  

Støvmasker

Vi har alle typer, men ikke alt passer til alt. Se vårt utvalg her og få veileding i ditt valg på vår ordretelefon.

 

Gassmasker

Engangs eller flergangs, alle typer filtre. Se vårt utvalg her.

 

Hørselvern

Hørselen skal du ha i mange år. I vår bransje ender mange opp med øresus og nedsatt hørsel. Finn løsningen her.

 

Frisklufts-masker

Avanserte systemer som gir jevn tilførsel av frisk luft ansett forurensingsnivå i omgivelsene. Les om vårt Jupiter system her.

 

Kneputer

Alt for mange gulvslipere har måttet avslutte karieren tdilig fordi knærne er ødelagt. Unnga dette  - se våre kneputer her.

 

Vernehansker

Kjemikalier kan også opptas gjennom håden og langvarig bruk av elektriske maskiner kan gi nerveskader. Lsøningen finner du her.

 

Skotrekk

Sotrekk har en dobbel funksjon. De beskytter dine sko, men også oppdrgagivers gulv  - se våre skotrekk her.

 

Vernebriller

En dråpe er nok sies det om Zalo. Det samme kan også være nok til å ødelegge øynene dine. Se løsningen her.