Mirka

Mirka er et finsk selskap  som primært produserer slipemidler for alle typer industri.


Mirkas hovedkontor, forsknings- og utviklingsavdeling ligger i Jeppo, på Finlands vestkyst. Produksjonsanleggene ligger i Jeppo, Oravais og Karis. Lageret for helfabrikat ligger i Oravais. Derfra eksporteres Mirkas produkter til mer enn 80 land rundt om i verden. De tilbyr også mindre håndmaskiner  hvor vi har valgt å tilby deres Eksentersliper  DEROS 5650CV 125/150mm.  Deros levres i koffert med både 125 og 150mm slipeskive. Se for øvrig nærmere opplysninger lenger ned.   


Mirka Eksentersliper DEROS 5650CV 125/150mm


'Til tross for sitt relativt beskjedne utseende har Deros markert seg som en kraftig og pålitelig maskin som tåler profesjonell bruk over tid. MIRKA® DEROS (Direct Electric Random Orbital Sander) – ikke bare den første elektriske slipemaskinen noensinne med en børsteløs motor og uten ekstern strømforsyning, den er også lett, kraftig, svært pålitelig og har overlegen ytelse sammenlignet med konvensjonelle elektriske og luftdrevne slipemaskiner. Takket være den svært effektive patenterte børsteløse motoren har MIRKA® DEROS også rikelig med kraft slik at du får jobben gjort raskt. Ytelsen er faktisk sammenlignbar med en standard 500 W elektrisk maskin og det sikrer at den opprettholder konstant hastighet selv under kraftig belastning. Den innovative designen til den børsteløse motoren betyr at det er få slitedeler, og dermed krever maskinen lite vedlikehold samtidig som den er svært pålitelig og har lang levetid. I motsetning til konvensjonelle elektriske maskiner har MIRKA® DEROS også en ”lukket” konstruksjon som hindrer at det kommer støv inn i motoren der dette kan føre til slitasje og skader.

Den kompakte konstruksjonen gjør at du kommer til på mange steder hvor andre eksenterslipere må melde pass.


Maskinen kommer i en praktisk og robust koffert og både 150 og 125mm borrelåsskive samt diverese sliperondeller/verktøy medfølger.

For å sikre et støvfritt og behagelig arbeidsmiljø finnes avsugslanger av to typer tilgjengelig for tilkopling til støvsuger. Slangene leveres enten som ren slange eller med kabelen integrert. En smart detalj som gjør arbeidet lettere.

Prøv gjerne DEROS med Mirkas Ultimax sliperondeller. Deres åpne konstruksjon med 15 hull gir optimalt støvavsug.

Tekniske spesifikasjoner


Effekt (W): 350


Strømtilførselen (VAC): 220 - 240


Turtall (rpm): 4000 - 10000


Orbit (mm): 5


Størrelse på plate (mm): 125 / 150


Vekt (kg): 1


Lydnivå, LpA (dB): 71


Vibrasjon (m/s²): 3.4


Vakuumsystem: Central vacuum ready


Pakning: Plast koffert


Plate inkludert (kode): 8292605011,

8292502511


Hoved frekvens (Hz): 50/60